Krasna basen, divej se do duhy... tam jsou vsechny barvy... podivej se do nich vsechny jsou pozitivni a srdicko Ti napovi... co dal.
09.09.2007 16:43:00 | carodejka
Tady je každá rada drahá...
Život jako na houpačce přináší horší a lepší dny, teplo i zimu v srdci...
Neptej se rozumu, ten je líný na změnu, neptej se srdce, to je často zbrklé a asociačně nemocné...
Zeptej se své duše, kde kvete, kde se cítí svá a svobodná? Každý potřebujeme jinou šíři "futer" pro svou cestu, každý z nás má jinak velké nitro a jeho potřeby... pro svobodu svého vnitřního vývoje jsem se rozvedla... a stal se zázrak... uvolnily se břehy, které dusily a byl mi seslán do cesty muž, vedle kterého voním a rostu... a o tom by měl život být...
(ale už bych to nechtěla absolvovat... šla jsem do toho s vědomím, že přijdu o všechno... a zůstanu pro sebe jen já... zjistila jsem, že to není málo...)
Duši, duši nech promluvit... ;-)
07.09.2007 08:08:00 | Levandule
Já bych se tam nejradši vznesl...duha je krásná,stejně jako polární záře!Tu jsem ještě na vlastní oči neviděl a rád bych! :-)
06.09.2007 21:03:00 | Chancer
Prý hrnec zlata objevuje se na druhé straně nebo poklad uvědomění. Jen autobusy pro kochání nemají pochopení. :)
06.09.2007 19:53:00 | Lucie Teru