Středobod světa...
Anotace: ...automatické psaní...
Směju se bláznům okolo
a nevnímám
že ten nejmagor
co má prd!l v louži
jsem vlastně já...
Duši souží
rozloha Austrálie na mým zadku
co stala se jen nepatrnou pihou
na obzoru jednoho břehu...
Země na pravoboku!
A stále ve střehu
si říkám:
Nezabíjejte králíky
bolí je to!
Ale stejně
si hlídám
broky u SVÝ prd!le.
Vesele si vrtím svým středobodem světa
kam si každej Čech může nacpat
i tu Austrálii...
Mám už tam sprchu i voleybalovej kurt.
A stejně furt
odmítám
si přiznat
že středobodem světa
nejsou
problémy,
děti,
rodiny,
peníze
ani
láska...
Středobod světa je vážení...
Prd!l. Nice to meet you.
Komentáře (3)
Komentujících (3)