Anotace: no znáte to, když už vám třeští hlava, ale nemůžete přestat psát, nebo aspoň pročítat a opravovat svoje dílka, tak mě napadlo tohle... pro všechny, které jednou pohřbí s propiskou v ruce :-)
Nevím moc, co na to říct. Snad jen... dej svým dílům čas. Vždy najdeš někoho, komu se to nelíbí, ba dokonce i někoho, kdo to nechápe, ale také najdeš i ty, kterým se to naopak bude líbit... =))... jinak tu závislost znám... ale spíše bych řekl, že je lepší nechat báseň tak, jak byla stvořena při prvním nápadu než ji přepisovat... =))...
08.09.2007 19:50:00 | Miro Sparkus