Sny si opatruj
Vytvářím si svět před svýma očima,
možná je to v mysli, jenom mlžina.
Chtěl bych se jí dotknout, lehce pohladit,
svůj život s ní protnout v reál prosadit.
Jsou sny co se neplní, jsou sny jen tajné,
někdy sedí na trní a ty je vidíš kalně.
Najdou se i jiné co můžou se i stát,
než tvé tělo zhyne, můžeš s nimi hrát.
Osud rozhazuje kostkou a hraje o tebe,
ty díváš se jen na zem a ne na nebe.
Realita mizí, když si prací zavalen
a sny se stávaj cizí, jsi z nich odstraněn.
Nenech si je vzít, tou beznadějností,
zkus se za ně bít, použij i lsti.
To jediné co máš a nikdy ti neseberou,
jsou tvá přání, tvé sny,
která se rodí a mizí s tebou,
ač život je nejasný.
Přečteno 412x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
Komentáře (4)
Komentujících (4)