Anotace: ...........konečně něco pozitivního od básně Konec :-DDD
Tato se mi moc líbí. Velice se Ti povedla.
Tak krásně se čte.Vzletný verš,pěkný.
07.09.2007 19:04:00 | s.e.n
Pěkný, i to před tím. Zjistil jsem jednu věc . Jestli tě baví psát nepiš, podle toho jak to cítíš, zkus psát jak bys to chtěl cítit. A ono to začne fachat... Je to mý tajemství tak Pššš... Měj se směj se S.
07.09.2007 16:55:00 | StanK
Posílám obratem kurýrní službou 5 ks, slovy pět kusů úsměvů (jeden z nich je od čokolády, pokud to nevadí). Další dodáme v co nejkratší době :o)))
07.09.2007 16:13:00 | Hesiona-Essylt