Paprsek naděje

Paprsek naděje

Anotace: Máš někdy pocit, že jsi v úplné temnotě??? Zkus hledat paprsek naděje... malé světýlko na konci toho dlouhého černého tunelu. Díky bohu, že takovou temnotu neznám.

Sbírka: LADYfuny for you

Už nedoufala jsem,
ale přesto v mém srdci svítá.
Zahlédla jsem okovy,
na prsou cítila ten tlak.
Tlak jenž mě svírá a dusí,
nejde to, ale ven to musí.
Pláču a křičím...
proč jen mě nikdo neslyší?
Proč kolem mě všichni procházejí, ale nikdo mě nevidí?
Proč pocit mám, že už na světě nejsem?
Proč mě nikdo nemá rád?
Jsem snad duch nebo...
Ach...
Už zase ta vidina.
Na konci dlouhého tunelu,
malé světýlko svítí.
Je to snad můj anděl strážný či paprsek naděje?
Autor ona ..., 07.09.2007
Přečteno 391x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí