Radar
Anotace: Hodina zeměpisu, nekonečné debaty o radaru. Tenhle Radar je fajn.
Malý mužík v brejličkách
vůbec z něho nejde strach.
Vždy co potřebuje sežene,
moc se při tom neužene.
Maximálně trochu zakřičí,
tím však tělo si neničí.
Přátelům on vždy pomůže rád,
večer pak s medvídkem jde spát.
Komentáře (2)
Komentujících (2)