Souboje za mřížemi stejnosti
Anotace: Zbytečné hádky. Minutovka složená v rozčilení, jako odpověď na vyčítavé verše.
Spirála slov
Stále tak stejných
Se v mlhách času rozplývá
A trpělivá tětiva
Mé lásky
Jen se zlostně chvěje
V té útrpnosti z beznaděje
Ukryté pravdě pod nohama
Souboje s citem srdcí věrných
V stejnosti smysl pozbývá
Chvíle dává i bere
Sama
Přečteno 343x
Tipy 4
Poslední tipující: pejrak, Herjann Skald Vargstjern, brooklyn
Komentáře (3)
Komentujících (3)