Čekání na zázrak
Ranní rosa
smáčí mi prsty
u nohou
jentak
běhám bosa
zamračenou oblohou
(v dlaních kapky
ztraceného štěstí)
vlhnou mi šaty
z letních květů
bezmocně
vzdávám se
podivnému světu
a čekám
s otevřenou náručí
na zázrak...
Komentáře (3)
Komentujících (3)