Zapomenutí
Nebeská přadlena
spletla své prsty
a na zemi lehounce
závoj pad,
je utkaný
z nejčistčí mlhy,
kam v něm chceš utíkat.
Zahalí cesty,
těžko znát směr
půvabně prostý
konec tvých her
.
Přečteno 320x
Tipy 2
Poslední tipující: Verena
Komentáře (4)
Komentujících (4)