ále..zas tak hrozné, to s tebou nebude:-) :-) už jen proto, že si to uvědomuješ:-) mmch. zvláštní styl básně:-)
23.08.2008 23:25:00 | Lady Carmila
..Život je horší než smrt..
Hodně zvláštní myšlenka.. ničím ji nedokážu vyvrátit.. a ani nechci..
12.08.2008 22:17:00 | Emily Winnacott