Jaro
Anotace: Jemné nastínění ročního období :)
Je krásné,všechno kvete,
když loukou jen tak si jdete.
Všude kolem,nádherně to voní,
hle,už narodilo se mláďátko koní.
Vlastně je to hříbátko,
co vyroste už zakrátko.
A malé děťátko,
co přinásí jenom čáp,
řvoucí robátko,
probudí se maminka a začne hnedka lát.
Svítí sluníčko,zasadíme kytičky,
aby mohly je opylovat včeličky.
A jak se všichni známe,
dost blbosti máme,
tak žihadlo zajisté dostaneme
a do nemocnice pojedeme.
Komentáře (0)