neopětovaná láska??
Anotace: nevím,co říct...čtěte třeba pochopíte!
stojím a koukám..
no tak kde jsi??
slzy polykám..
Miluješ mě??
zase se ptám..
vím, odpovědi se nedočkám!
proč se mnou jsi??
proč, proč, proč??
uber plyn a volat stoč..
já jsem tady, stůj!
spomal a buď jen můj!
jsem zoufalá..
jedovatě troufalá..
láskou spoutaná..
vlastně s tebou nešťastná ...
Komentáře (0)