Děkuji
Děkuji vám,
milí lidé,
jenž vás znám,
již tolik let,
slunka jste byli a budete,
kde temno a smutek spadne,
na mě jak balvan.
Vaše společnost,
vaše úsměvy,
vaše podpory,
vaše vtípky,
vaše šílenosti,
vaše akce,
vaše radosti,
vaše přátelství,
to je vše,co říct můžu,jen díky….
Komentáře (5)
Komentujících (5)