Uz nic neříkej..

Uz nic neříkej..

Anotace: ...

Když tůně v očích tvých se pláčem zakalí,
já tiše polouchám, co tvé rty mi šeptají.
Tak neříkej nic, teď to ticho poslouchám,
v tom tichu jsi ty a já tě objímám.
Neříkej už víc, vždyť tohle všechno vím,
zastavím čas a pak tě políbím.
A až nás dnešní noc do tmy zahalí,
stále budu vidět teplo v očích tvých.
Teď možná víš, co to ticho, asi spolu letíme,
já jsem ty a ty jsi já.
Nechci jinde být, mé štěstí je náruč tvá,
z našich životů, se třetí udělá.
Tak neříkej už nic, teď to ticho poslouchám, v tom tichu jsem já a tebe objímám..
Autor Mrs.Grázl, 08.09.2007
Přečteno 267x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí