Cestovatelská
Květináč a v něm štěrk,
z vody snažíš se destilovat
prchavé okamžiky lásky.
V měsíční záři pokoušíš se chovat,
vymanit se z trpké sázky.
Skořápka a pod ní ulita,
do písku kreslím si vrásky,
uvnitř tuším lest.
však ta s kosou je hbitá,
píšu ti na oblázky
ze ztracených cest
Komentáře (0)