Iluze
Vratké okamžiky touhy
s věčností cigarety,
jíž nikdy nezažehneš víc.
Odlož zapalovač opodál,
v jeho srdci není nic!
Jen popel,
do spárů pavoučích vášeň tě dostane
a ty, snivý blázne,
nevěř, že z něho fénix povstane.
Komentáře (2)
Komentujících (2)