Přísahej jako já!
Anotace: Hlídání má své kouzlo...
Čistá radost
ozývá se z pokoje
kam smí jen štěstí
nezjistíme nikdy
co je smutek…
Andělíčci se dívají
přes okenní tabulku
kde někdo maloval
svým dechem
a svou zvídavostí
strach o nás mívají…
Řekni
ať se nebojí…
Dnes poslušnost
dovnitř nesmí
dnes si hrajeme
všichni na čertíky…
Čas se tu nevleče
packy dáme
spolu dohromady
a tajemství nikdy
od nás neuteče…
Přísahej teto
na kočičí svědomí
přece si ještě
nemohla zapomenout
být jako já
nejde to…
Každý jsme jiný
v srdci však stejný
a propast věku
dnes tu není…
Ale stejně Dádo
za nás se přísahalo
na holej pupek…
A ztiš se trošku
nebo vzbudíš
svou sestřičku
pár let ještě
bude trvat
než tu s námi bude
takhle řádit
víš…
Chviličku
v životě mámy
a věčnost
ve Tvém…
Komentáře (2)
Komentujících (2)