Vánoční ukolébavka

Vánoční ukolébavka

Anotace: ...Vánoce...

Vánoční ukolébavka

Stromeček stojí,
pod ním dárky jsou,
Vánoční chvojí,
nám z dálky přinesou.

Venku mráz a zima,
třpytivý sníh,
pod ním jaro dřímá,
a sen se dere do očí mých.

Sen o kráse Vánoc,
jak šťastný zní smích,
co skrývá magická noc,
co je ve hvězdách jejích.

Zdá se mi sen,
tak nádherný,
a já jsem v něm,
vílou Vánoční.

Šaty mé bíle,
jako sníh mraziví,
mám jasné cíle,
každý je v srdci svém uvidí.
Autor PrincessTerinka, 08.09.2007
Přečteno 1141x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře
líbí

Je to těžké si představit zimní období teď v září, ale styl se mi líbí.. ;o)

11.09.2007 13:56:00 | Memories

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel