Můj svět
Anotace: Tak to je a tak to bude
Bez růžový,bez kluků,
bez zlosti a bez křiku.
Žádný EMO,žádný slzy,
žádný sliby typu "brzy".
Opovržení jde stranou,
stačí úsměv na uvítanou,
člověk s maskou přítele
Tě doopravdy zahřeje!
Nemusíš se zítřka bát,
stačí jen se usmívat,
a starosti zmizí,
(když úsměv bude ryzí)!
Néé to není na hlavu,
jen smích místo pozdravu =)...
>>>>Nechte si ten milion přechytralých vět,
vždyť je to jen můj...jen a jen můj svět!!!<<<
Komentáře (2)
Komentujících (2)