lhostejnost
Všichni jen stáli a dívali se skrz,
já žmoulala rukáv svetru.
Věděla jsem, že s otočením hlavy
uvidím ty prázdné oči lhostejnosti.
Že ostatní dívali se skrz,
to bolelo míň než že ten jeden...
ten jeden jediný otočil se zády.
Horší než nenávist je lhostejnost.
Komentáře (3)
Komentujících (3)