Mozartovi
Anotace: Při poslechu jeho Requiem mě toto napadlo.
Dies irae,milý Mozarte
tvůj život byl závod s časem,
dies irae,byl jsi na svatbě
Figarově,leč osud a Saliery s jedem,
přervali tvé dílo...
Ale zbylo dosti tvých děl
a i Puškin přispěl
památkou na tvého genia
dílem vzácným
nezbývá než říct
amen...
Přečteno 477x
Tipy 1
Poslední tipující: WAYWARD
Komentáře (1)
Komentujících (1)