Neberte mi ji, nechte ji být
..
Prosím
vždy, když válím sudy jen tak pro zábavu
Tohle je má..
přepychová jachta
a vyplouvá..
každou lichou smutnou noc
vždy, když spermatem zaplním
všechny díry v ementálu
Rádi blafujeme ve hře s gilotinou
že ano?
Ale na vás, slečno..
ani na vás..
ani na vás..
ani na vás..
mé oči nikdy nespočinou
a i když vím
že celý život obepluju se slepeckou holí
..je mi to jedno
na dně dózy
s pepřem a solí
budu doopravdy šťastný
Neberte mi příšerku
sedící v jedné z tmavých síní
Prosím
Nechte ji být
ať vidí, že jste po tmě krásní
ale ne jiní
..
Přečteno 362x
Tipy 2
Poslední tipující: Malá shnilá emotivní příšera
Komentáře (5)
Komentujících (5)