Anotace: ..............
Tomu nevěř,zdají se sny,které vůbec nechceš.
Ašak myslíš -li hodně na lásku-připletou se Ti do spánku.
09.09.2007 17:14:00 | s.e.n
pry se nam zda to..na co myslime tesne pred usnutim..ale az v ty fazi,kdy uz usinas a nevnimas naplno...takze nevim,jk az to muzem ovlivnit..)
09.09.2007 13:10:00 | veronika