Káva a cigáro
Anotace: dýchal bych kouř z tvých plic
dal bych si kávu
z tvých úst
co hladí ji v těle
z cigaret kouř
dal bych si úsměv
z tvé bledé tváře
do kapes skryl bych
špínu co nikdo už ti neodpáře
dal bych si chvíli kde
naše těla do rytmu by byla
v přikrývce nocí
jen škoda že tys světlo nespatřila
.
.
Komentáře (4)
Komentujících (4)