Víš...
Anotace: Jen další slátanina...
Lidé jež v nás probouzejí naději,
Když nevydrží, my skončíme na kraji.
Tys to malé světýlko rozsvítila,
Ale dlouho ho tam neudržela.
Já jako obvykle,
Nevěřila ničemu,
I když tak nezvykle,
Bylo to k něčemu.
Po pár snech bez duše,
Toulám se tu tiše.
Po pár dnech beze snů,
Tak lehce neusnu.
Vzpomeň si na krátko,
Na tamto děvčátko.
Se smutným pohledem,
A mizivým úsměvem.
Přečteno 314x
Tipy 1
Poslední tipující: Neprodejná známka
Komentáře (2)
Komentujících (1)