Na cestě
Anotace: ...nevadí, že ostatní ji nevidí...
Vykročím
vždy když vidím cestu
nevadí
že ostatní ji nevidí
cesty jsou
byly zde a budou
pro hledající
pro lidi
Vykročím
hned jak najdu směr
rozběhnu se ze všech sil
a půjdu
klidně třeba na úvěr
vychutnat si každou chvíli
v kterékoli době
blíže k cíli
skrze tebe
k sobě.
Přečteno 395x
Tipy 2
Poslední tipující: J's ..
Komentáře (1)
Komentujících (1)