Trní
Prolétl trním
kles do spadaného listí
a nemohl dál
závoj myšlenek byl zapletený
do větví...
Tlumené světlo začalo téct
mezi stromy v brzkém ránu.
Celá scéna se rodila jako symbol
tichý a tupý.
A nad vodou se vše lámalo
objal ho chlad
tiše...
hovořil
světlo, tma
nebe zlátne
až příliš dlouho ticho
pak smích
Dál běžel trním...
Komentáře (1)
Komentujících (1)