Vzpomínání
Anotace: víš, každej se časem změní***
okřídlené fotografie
rozlétly se do posledních snů
a ta zkrvavená vzpomínka
s úryvky zanikajícího smíchu
…je zbytečná…
jedna myšlenka a jeden pohled
a na druhé ráno
kouká každá jinam
není to spravedlivé
víš,
každej se časem změní
***
Komentáře (2)
Komentujících (2)