Anotace: brzkou dobrou noc:)
Já spím pořád :-P
Obavy z procitnutí..no ale nechceš snad zaspat celý život? Vždyť nevíš, co všechno dobré tě ještě čeká ;-)
Jen se neboj, pořádně se protáhni a vzhůru do dalšího dne! :-)
20.09.2008 15:43:00 | Chancer