K čemu jšou reality šou
K čemu jsou nám vyvolení
možná všude vyholení
zarostlí či tetovaní
na ty kašlem dámy páni
ztráta času každé chvíle
trávené v té jejich vile
jen bulvár má o čem psáti
v jednom kuse vnucovati
zvláště mladým způsob žití
bez schopnosti si ověřiti
zdali o to někdo stojí
srovnávání to se bojí
reklama ta pytel trhá
prostředky se marně mrhá
kdo má zdravý rozum v hlavě
usměje se showívavě
vnímá jiné reality
zvlášť ty bez show jež jsou skryty
jež skutečný význam mají
vše ostatní je na okraji
Přečteno 259x
Tipy 1
Poslední tipující: Pevya
Komentáře (2)
Komentujících (2)