Vykřičený kopec
Anotace: O tom, jak bych chtěla stát na kopci a nechat se jen tak unášet...
Postavit se na kopec
a křičet z plných plic
Do ticha okolního světa
který mi neříká zhola nic
Nechat vítr hrát si
s vlasy okolo mé tváře
Cítit volnost a svobodu
v noci hledět do polární záře
Roztaženými pažemi
chytat štěstí za dalekými věžemi
létat s fantaziemi - jen tak
nezávisle na ostatních
tu svobodně stát
a sténat
Udělat pár kroků
a rozběhnout se
Vyskočit ze stínu ledového deště
a pomalu stékat
po svahu toho mého vykřičeného kopce
Komentáře (2)
Komentujících (2)