Čekám až usnu
Stále čekám,
až přijdeš
a doufám, že budeš čekat
na místě, které znám ze svých snů,
které už nikdy neopustím.
Budem tam jen ty a já.
My.
Je to pohádka nekončícího mládí,
které je prchlavé jako růže na polštáři,
cos mi dal..
Je to jen sen
a sny se neplní.
To už vím..
Místo nekonečné průtrže světla
jsem postavena do tmy.
Do prudkého větru,
který mě rozfouká doztracena...
Usnu a budu spát.
Navěky.
Přečteno 537x
Tipy 3
Poslední tipující: WhiteSkull, Isobel
Komentáře (1)
Komentujících (1)