Otázky
Až jednou odejdu,budu ti chybět?
Když mi bude smutno,utěšíš mě?
Až budu od tebe chtít slyšet tvé ANO,řekneš mi NE?
Když budu daleko,budeš mě chtít zase vidět?
Odpovíš mi někdy na mé otázky?
Jak dlouho zůstaneme spolu?
A kdy spadneme z našeho zamilovaného obláčku dolů?
Komentáře (0)