vapiti...vsechno se da ovlivnit, moc rada snim .Hezky jsi vse vyjadril.
10.09.2007 20:27:00 | carodejka
Ale na někoho ano!Dokáže vyléčit leckterou depku...
Mimochodem,ta přichází dost často,když je nepříznivé počasí a prší,nebo i když je třeba jen zataženo!Až prosvitne slunko,svět bude vypadat zase líp! :-)
10.09.2007 18:18:00 | Chancer
a někdo je z toho úsměvu v pořádných rozpacích...lidé asi nejsou na úsměvy zvyklí...:(
10.09.2007 16:25:00 | Severka
Jo jo píšeš mi z duše. Ale souhlasím s vodenkou stačí se usmát on někdo zareaguje. Třeba jen jeden človíček, ale ten úsměv ho pohladí.
10.09.2007 11:53:00 | Lucie Teru
Někdy to tak už přijde a jdeme pozvolna jako automat a jen sledujeme a bez úsměvu se potkáváme.
10.09.2007 09:45:00 | s.e.n