Anotace: Tohle byl původně komentář k básni proti kuřákům. Ano kouření je nešvar, ale proč se nepostihuje vše.
ať si každej dělá co chce... (vadí mi, že mi spolužačka ráno do ksichtu dejchá denní příděl nikotinu, ale to ji aspoň nezabije...)
10.09.2007 20:17:00 | Trdlo
Máš pravdu v tom, že všem by mělo být měřeno stejně a nejhůř by na tom měl být 100kilový řidič alkoholik, kuřák, užívající tvrdé i měkké drogy :-)
Nechci to zlehčovat, ale je pravda, že člověk většinou za vše ,,zaplatí"... vidím je často na poslední ,,štaci"... a není to hezké podívání... umírající na rakovinu plic... no nepřej si to vidět... zfetovaná po záchvatu... epileptik po ,,opici"... jo platěj...sice ne v korunách, ale platěj . Věř mi.
10.09.2007 13:42:00 | no