zápiskymýlásky
mam jenom
tenhle obličej
a tyhle ruce
máš je rád
myslim na
každý náš večer
strávený odděleně
vryl si mi
do srdce
svý iniciály
nechám si je
sem rozechvělá
z každýho tvýho dotyku
dýchej
mi na krk
.
dýchej
Přečteno 407x
Tipy 8
Poslední tipující: Bíša, Judak, už ne pernikova princezna, embryo v hlave
Komentáře (5)
Komentujících (5)