Anotace: / někdy se nás zmocní beznaděj, … protože blbost a pletichaření, to jsou zatraceně odolný soupeři, …. a s nimi si člověk kolikrát sám neporadí …. /…
Docela jsem se pobavil, podobné jsem napsal v poslední době dvě, náser to byl, to jsem cítil z monitoru, ale protože jsem se přesvědčil, že mi chybí přehled a nejsem ani s nikým ani proti nikomu, nebudu se vyjadřovat...
12.09.2007 17:08:00 | zzlatý
Pořádně se čas od času nasrat je sice dobrá věc, ale umětsi dávat majzla co pak s tím...
10.09.2007 21:41:00 | Blázen? =)
hezky nasraná
10.09.2007 20:30:00 | Trdlo
umět se zdravě nasrat je zdravé, protože ventilujeme agresivitu, kterou v nás někdo či něco vyvolalo. A známe pak ty nevybité agresory, že !! :)
10.09.2007 19:20:00 | Alci