Ájo,já vím,jak vzpomínky bolí,ale mrtvého už neoživíš,tak se už netrap!Kdybys tenkrát jela s ním,třeba už si tu s nikým nepíšeš!Snaž se žít a smát se!I on by si to jistě přál,vždyť takovou Tě měl rád!
To ně se taky moc líbila dcerka matčiny kolegyně a utopila se na Lipně,když byla s kamarády v lodičce a vlny je zvrhly!Ostatní se zachránili,ale ji nenašli,šla rychle ke dnu!
11.09.2007 10:14:00 | Kozoroh 1