Správná životospráva
Anotace: A maminka vám to určitě říkala
Sbírka:
Čtyřverší
Vyprazdňujte pravidelně každé ráno střeva,
dřív než s rakem zabijou vás do černého dřeva.
Žena, děti, čokl Alík, všichni budou plakat,
a to jenom protože ses nenaučil kakat.
Komentáře (0)