uff...
předrmolila jsem ji rychlofofrem
jako v tom nejkrutějším mraze...
doufám, žes zahřála!!
a... že je prostě blaze!! ;o))
09.10.2007 19:50:00 | Cecilka
Žijem si ten minoritní svět...víme o co jde a ...k ničemu nám to není... vysvobození smrtí je sázkou v loterii a zítra bude TAKYDEN...ten stejnej jako dnes i včera...ten stejnej strašně smutnej a prdelně veselej...ten,kterej tak strašně milujeme a bojíme se,že ...v jednom TAKYDNU přestaneme a odhalíme pravdu o podané sázence...vyhrává,nevyhrává...ANEBO jsme byli příliš v rozporu s pravidly...
01.10.2007 21:41:00 | jakir
... ale mami, .... víš že stejně seru na kecy okolo ..
a chcípnu po svym, .... tak mě litujte sakra ... prosím ...
-*- ... a slavnej pohřeb ..? ... no to snad nemyslíte vážně ...
.... když jsem tak plnej života ... vy blbouni ..
/ jo Alčidlo, říkám : ... tohle je ... pumelenice ... /
PS. na to nahoře nekoukej ... to je jen takový blekotání pomatený duše ... od který se tiskový mluvčí těla ... bez výhrad distancuje ...
13.09.2007 22:42:00 | HarryHH
... to je fakt ... proč vždycky hrajeme podle tak pitomých scénářů ... a ještě si je sami píšeme ... nebylo by jednodušší někde něco obšlehnout? ...
11.09.2007 07:41:00 | JardaCH