Jedno
tresky
všude vidím jen samé tresky
vysušené zcvrklé bezočí
tresky
třesky plesky
tresky
sou to suchaři
zoufale mezi nimi hledám krekra
kdysi sem jednoho znala
a teď
jsem tak trochu vzteklá
že jsem tak moc malá
s posledním přáním:
Rozdrob se Jendo
Neb byl si Jedním
ale ne všedním
a pro mě Jenden
Komentáře (3)
Komentujících (2)