Výsměch ze stávající se děvky!!!

Výsměch ze stávající se děvky!!!

Anotace: Co dodat jedná z děl, které jsem v hlavě mé a vždy a navždy tam ukrytá budou. Však nadejde den kdy každý se o mě dozví, jelikož v mé knize stojí tohle vše co tu vložím......

Pochop oč tu jde,
nikdy více nezrad,
avšak trápit tě to bude,
ale co s tím jako uděláš,
když s tím dlouho žít budeš,
tvé myšlenky na mě spadat,
ale pošlu tě do faku,
už se nevracej,
nechceme tě tu ani vidět,
jelikož pocítíš zlost lidí,
které si oklamala a
málem zničila!

Tkví v tobě zlo a
já vím jak ho přemoci,
jelikož jsem temným andělem,
který spasí všechen žal a
tebe do něj za žene,
abys sténala a hlavně
v žáru splyneš a
dým pujde vidět ,
vždyt v popel se změníš a
nikdy urnu neopustíš!!

Co se stalo, stalo,
tohle je můj osud a nikdy více už nebude,
tak se laskavě spamatuj a
táhni do hoven,
tak odkud jsi přišla,
si jenom oklamný stín,
se kterým se jednat nedá,
ale si mi úplně někde,
tak jenom můj smích uslyšíš a
mí přátelé se podrží tomu,
jelikož ví co jsi zač,
jenom čistá kurva beze jména,
bez srdce a duše,
chceš jenom jediné a
více slov nepotřebuji.

Mám na jiné lepší,
na ty věrné a chytré,
ne na ty coury jako ty,
však v prach si a v prach se obrátíš,
už na dobro v moji duši a
houževnatém srdci ...
Autor Kedaras, 11.09.2007
Přečteno 371x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zcela umělé,nesvébytné nic originálního-jak bych ti to řekl:stále dokola používáš jedno, to jsou teda básně takové suché ? mno asi ano, když jsou strašně lehké, ale kdysi sem byl taky takový, že jsem si říkal velký básník, ale knihu mám takže nějak sem už v poho s poezii...přečti si to moje a zkus něco takového napsat...tohle je poezie? tak to raději přestanu číst...

05.11.2007 22:23:00 | A.Adonay.Š

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí