Anotace: Něco jako protest,poznatek....
máš výstižné postřehy...ale hlavně je umíš formulovat!! Spousta lidí má podobné pocity, ale neumí je vyjádřit...Když si člověk definuje, co ho vlastně trápí...pak se s tím lépe pracuje...nevím, jestli mi rozumíš:-)
07.07.2008 17:32:00 | monterka