nikdy bych žádnou básničku nenapsal kdyby nebylo Toma.. ten smutek mě k tomu dohnal :(
11.09.2007 22:06:00 | EMogirlll
Píšeš pěkný básničky,na to,že je ti jen pouhých čtrnáct..Mrzí mě,že ti umřel někdo,koho jsi milovala...Zapomenout nejde....Zůstane navždy v tvých vzpomínkách...Aspoň někde...Tento pocit neznám...Asi si nedokážu představit jak ti je,ale přeci jen,zvedni hlavu,potkáš ještě tolik lidí...
11.09.2007 20:57:00 | Scream.demon