Tirso dal nám Juana
Choderlos zas Vikommta
Postavy zdánlivé bez citu
co vyvolaly mnoho povyku
Využívaly ženy
podnikali proměny
Ukazovali jim krásu
najdou u někoho spásu?
Po chvilkách vášně
odkopli je zvláštně
Dokázali říkat jim i básně
vše od nich znělo tak spásně.
Oba zahynuli
jejich věty pominuli.
Oni jsou v mě mysli dál
budou tam i když budu stár.