Anotace: Takový pokus o angličtinu, trošku jsem to pojala zábavně,takže gramatiku brát s rezervou ;-)
jo, ty první písmena jsou hustý! ty chyby tam bohužel jsou, ale kdyby se to opravilo, vůbec by to tu báseń nepokazilo, mam ti je najít a říct správně?
11.09.2007 22:44:00 | Kapika