Děva
Anotace: uh, je to ujetý a sama nechápu jak to vzniklo, tak se radši neptejte..:-p
Krutá je cesta
a ten poslední krok
zvládne jeden ze sta
- prostě cvok.
Zapařené okno
prokoukne plivancem
ubohý červík
žene se za žvancem
- marně.
Projíti zrcadlem
do jiné říše
na hlavě s kravincem
skončíš spíše
- ladně.
Tupá rána
vyražený zub
oči klove vrána.
Ty jsi ale hňup!
- Vážně!
Kočička olíže
vylitá střeva
hadry dá do díže
polonahá děva
- chladně.
Červík zdechnul
kočička zvrací
další mužskej lehnul
děva věnuje se práci
- kladně.
Sbíraj se mrtvoly.
na place
u týhle potvory
je spousta legrace
- hlavně!
Komentáře (3)
Komentujících (3)