Anotace: Lidstvo si připomnělo 11. září a já za ty poslední roky stále více nabývám dojmu, že když něco nalévají davu do hlav sdělovací prostředky, tak je skutečnost přesně opačná...
Ale není v tom rozdíl... Pod křížem se umíralo stejně jako pod praporem boje proti terorismu...
12.09.2007 12:08:00 | Blázen? =)
...naprostý souhlas. Přečetla jsem i Tvoji úvahu a zajímalo by mně, jestli už máš nějaké "další souvislosti" ...nebude aktualizace?
12.09.2007 09:02:00 | Jiparo