Anotace: pro ni
nej...ze všech tvojich věcí tahle je nej...možná mi to teď tak přijde, zase přemýšlím nad sebestřednou debilitou, ale je v tom něco bojovnýho...líbí...
05.10.2007 22:35:00 | Neexistujíc a její ruce od krve
mně se líbí dost... vystihuje náladu... ;)... řekla bych, že přesně...
12.09.2007 11:01:00 | prostějanek
Docela líbilo. Někdy mám náladu na takovou civilnější formu verše... a sem se přesně hodí. Závěr skvělý, nemám mu co vytknout. Má to v sobě osobitost; spousta básní mi tu připadá nudných a šedivých (moc jsem jich sice nehodnotil nebo neznámkoval, ale já neznámkuji žádnou, ke které bych nebyl schopen vymyslet slovní hodnocení), tahle Tvoje - možná jsem četl i nějakou jinou - má pro mě velice osobitý styl, silný rukopis autora...
Tak.. víc ze sebe nevymáčknu. 80 %.
12.09.2007 10:27:00 | Perilan